Koopjedeal.nl reviews

Lid

Sylvia
27-12-2019

Super goed!

Met blackfriday een boxspring besteld, door de vele aanvragen, werd de levertje langer. Contact met de klantenservice hierover, zeer snelle en goede reactie. Afgelopen maandag het bed gebracht door de Meubelmontages. Alles super geregeld

Caro
23-12-2019

Slechte kwaliteit

De buitenlampen met bewegingssensor die zogenaamd eigenlijk 60 euro zouden kosten maar nu voor 10 euro werden aangeboden waren van een bedroevend slechte kwaliteit. Plastic rotzooi. Zonde van het geld.

Ernard
22-12-2019

Wel prima, maar ik heb wat vraagtekens

Ik heb een memory foam/traagschuim kussen gekocht voor ongeveer 15 euro. Er stond bij dat het ter waarde van zo'n 160 euro was. Ik vind het raar dat koopjedeal zo veel van de prijs er af kan halen. Ik klaag niet, maar het klinkt verdacht, alsof het extra aantrekkelijk moet lijken.

Hoe dan ook, ik ben tevreden met de producten die ik gekocht heb, en ik ben ook tevreden met de bezorging. Koopjedeal is veel beter dan al die chinese rommelwebshops

Bilge
21-12-2019

Goede producten

Goede producten goede en snelle levering .Op de telefoon behulpzaam .Tevreden ik kan het iedereen aanraden

The
20-12-2019

Mooie witte designbureaustoel dat heerlijk zit.

De stoel is mooi en zit goed! Goede steun zodat ik goed door kan werken. De afwerking van de stof voor de leuningen is broddelwerk en de wieltjes rollen niet lekker over laminaat. Ik heb nieuwe stof voor leuning ontvangen maar die slaan nergens op. Dus nog kijken hoe dit wordt opgelost want daar zijn ze wel mee bezig. Verder zit de stoel super! Niet zacht maar wel stevig en ondersteund goed.

Maarten
20-12-2019

Snelle levering

Leveringen waren er eerder dan gemeld via de website. Werd alleen ook een gedeelte geleverd op zaterdag dat was wel handig als het gemeld was

Brammie

Deurluifel

Deurluifel besteld voor een mooie prijs. Snelle levering en het artikel was goed verpakt.

Wim
19-12-2019

Met koopjesdeal kom je er wel.

Ik ben zeer tevreden met koopjesdeal.

Goede prijzen en een snelle levering.

Een aanrader!

Diane

Ervaring was positief!

1e bestelling liep vertraging op, maar na een telefoontje is alles snel bezorgd!

2e bestelling ging helemaal prima.

Ruben

Koop je deal

Snelle levering.

Goeie prijs.

Henny
18-12-2019

Goede kwaliteit voor lage prijs

Wij hebben al diverse malen artikelen besteld. We hebben nog nooit iets teruggestuurd omdat het steeds voldeed aan onze wensen. Bovendien een snelle levering.

Jan

Snelle levering

Snelle levering voor goedkope artikelen

Evert

Niet goed geld retour.

Muizenverjager gekocht wat niet beviel.

Zonder problemen retour gestuurd en nagenoeg direct geld inclusief portokosten op mijn rekening gestort.

Aanrader om hier spullen aan te schaffen.

Jan
18-12-2019

Handschoenen zijn heerlijk warm goede koop

Handschoenen zijn heerlijk warm. Geen spijt van de koop

Henny

Goede service

Wij moesten iets omruilen en dat was binnen de kortste keren geregeld.

Helemaal top.

Grietje

Baterrijen, e.d.

Ik heb al verschillende keren iets bij koopjedeal besteld, en altijd was het goed. een correcte aflevering, je krijgt mail wanneer het vetstuurd is en wanneer het bezorgd wordt. dus het is zeker een aanrader. en het mooiste is ze zijn lekker voordelig.

Carla

Doen wat ze beloven!

Ik ben zo tevreden over jullie. Snelle levering en altijd zijn de producten netjes en goed verpakt. Mocht er iets niet duidelijk of in orde zijn dan wordt dit direct opgelost.

Henk

19 november een bestelling gedaan , nog niets geleverd

19 november een bestelling gedaan ( en betaald)

Tot op heden nog niets van gehoord of geleverd gekregen!

Fré
17-12-2019

Koopjedeal is goed bezig met zijn dagelijkse advertenties

Ben tevreden met de aankopen die ik gedaan heb

Pearly

Top!

Altijd erg blij met mijn bestellingen, snelle levering en goede service