De producten zijn kwalitatief prima en de verhouding prijs-Kwaliteit is geweldig. Verder snelle en correcte levering.
Snelle levering goed verpakt superrrr.!
Goed verpakt en snel verstuurd
Snelle reactie op een vraag over een bestelling.
Opvallend was de snelle afhandeling welke tot
volle tevredenheid mijnerzijds is uitgevoerd!
Ik heb een mooie Langkamp (Melanie) besteld.
Werd snel geleverd en zag er in het echt fraaier uit dan op de foto op de site.
Zeer goede service ,niets negatief ,doe zo verder . gewoon een aanrader!
Ik zie in krant Merkhorloge vanaf € 14,95.
Wat een nep! Geen enkel horloge van Armani, Kors of Gucci kost dat. Voor deze horloges vraagt men een veelvoud. Gewoon oneerlijk adverteren!
Mijn ervaring is dat koopjesdeal doet wat je ervan verwacht, en dat vind ik top!
Bij de levering was er een item niet geleverd. Heb dit gemeld en een kleine week later heb ik het toch aan gekregen bedankt voor de service
Grtz Jan
Mijn bestellingen zijn steeds accuraat en op tijd uitgevoerd
Hartelijk dank
Ik had een probleem met een eerdere aankoop, dit is door de klantenservice correct aangepakt!
Liet me verleiden om een black friday verrassingsbox te kopen voor 60 euro, speciaal voor heren. Nou een verrassing is het. Een doosje vaatwastabletten, robijn wasmiddel, zaklampje, tyraps en nog wat goedkope dingen. Ter waarde van 250 zou het moeten zijn. De voorpret die ik had met de hoop dat het echt een verrassing zou zijn is wel de das om gedaan. maar ach. dan maar geen risico lopen met dit bedrijf
Wij kopen regelmatig op koopjedeal. Er is nog nooit iets geweest dat niet klopte. Alles is correct en de afspraken worden nagekomen.
Vind het goed voor elkaar de spullen snel thuisbezorgd.
Al een paar jaar ben ik verslaafd aan de website van Koopje Deal, er gaat geen dag voorbij zonder dat ik de site helemaal bekijk, niet eenmaal maar verschillende keren per dag. Voor mij is het ontspanning, en meestal zit er wel een koopje voor mij tussen.
Dit is het enige middel die mij kan kalmeren met mijn stalen zenuwen
De buitenlamp is goed, echter de vorige ook van Koopjedeal (ongeveer een jaar oud) heeft het plotseling begeven. (lamp op zonnepanelen)
Prijs,kwaliteit,service,levering.TOP!
Goede service leuke aanbiedingen fijne afwerking. Al diverse malen iets besteld, altijd prima in orde
Snelle levering en zeer behulpzaam als je iets vraagt gr carine