Ik had diverse spullen besteld, ook lampen voor de tuin.
Alles was goed behalve de lampen, eentje was een draad van los en werkte niet. Ik heb onmiddellijk dit gemeld en kreeg de Mededeling, het is gemeld bij de leverancier en ik moest even wachten met terug sturen. Een kleine week later kreeg ik nieuwe lampen. Super goed geregeld mensen van koopjedeal! Vooral de persoonlijke benadering vind ik vertrouwend. Ik zal zeker vaker hier kopen.
Nadat bestelling was geleverd, bleek een van de bestelde goederen beschadigd / defect. Na een korte en snelle mailwisseling, perfect hersteld en de vervanging zeer spoedig nageleverd. Helemaal tevreden.
Bestellen en betalen en je bestelling wordt geleverd
Laatste 2 bestellingen snel geleverd en tevreden over de producten
Iets zien wat je altijd had willen hebben en daar dan niet te veel voor betalen.
Vaak gezellig druk
Ook nu ervaring met terug sturen, geen enkel probleem
Vroeger werden kussenslopen altijd per 2 st. verkocht.In jullie aanbieding staat er niets over het aantal. Ook als je er dan 2 besteld worden de verzendkosten iineens verdubbelt. Het pakketje van 2 slopen kon in de brievenbus. Verzendkosten:€ 5,95. Na een belletje naar jullie kreeg ik overgens wel een kortingcoupon van € 5,95 , dat dus wel weer! Ik wil hiermee zeggen: heel langzaam en met kleine dingen komen er toch veranderingen bij jullie. Blijf nederig en oplettend. Mag ik een reaktie op deze ervaring?
Een beschermhoes voor de iPad besteld, binnen een paar dagen in huis! Super!
Ik heb al een aantal keer een artikel besteld en altijd werd het bezorgd binnen de beloofde termijn en uitstekend verpakt. De aanbiedingen zijn ook werkelijk goede deals.
Ik ben al 3 keer tevreden
De verzending is heel snel. Vragen worden via chat snel beantwoord, vriendelijk.
Snel goed betrouwbaar
Gewoon zeer goed
Regelmatig bestellen levert echt veel voordeel. De klantenservice is goed bereikbaar en via de chat altijd snel antwoord. Ook omruilen is geen probleem.
Naast dat de bestelling net iets te lang duurt vind ik de service uitstekend. De prijzen liggen goed en de kwaliteit ook
Alles wat ik heb besteld was goed en betrouwbaar. Het is ook voor de gewone mensen Ben er heel blij mee.
Goede kussen slaap er goed op
Vlot leverbaar. Produkten can goede kwaliteit.
Nooit ellende gehad . Alle artikelen die ik heb gekocht voldeden aan mijn verwachting. Als er ooit iets niet naar de zin zou zijn geen probleem. Mijn mening is een goed betrouwbaar bedrijf. Je kunt ook chatten . De mensen die je te woord staan doen hun uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen. Een tevreden klant.