Al jaren koop ik tshirts bij koopjedeal.
Hoe goed de kwaliteit in het begin was zo slecht zijn ze nu! Na één keer wassen zitten er al gaten in!
Jammer , zo gaat koopjedeal aan zijn succes ten onder!
Ik heb al diverse artikelen besteld! Ik ben erg zeer tevreden over?
Levering van de bestelling is correct
Prettige leveringen overeenkomstig de beschrijvingen en daarop gebaseerde verwachtingen
De meeste artikelen worden zogenaamd met een goedkope prijs aangeboden. Maar als je je beter oriënteert naar prijzen van dat artikel, dan is het de gewone prijs of duurder. Dus misleiding van de klant.
Leren tas besteld; was pvc en niet de tas van de website.
Goede service!al verschillende bestellingen gedaan!
Betaling lukte niet,( ws wegens drukte); telefonisch contact gezocht; vriendelijke mevrouw en betaald na aflevering product. Alles veilig en snel!
Produkten zijn van goede kwaliteit. Snelle levering. Echt top
Eigenlijk vooral snel en betrouwbaar.
Volhouden zo
Binnen de tijd, die er voor staat en compleet in orde
Ik heb voor grote bedragen besteld aan leuke prijzen wegens verhuis en altijd netjes de volgende dag al toegestuurd gekregen tenzij ik anders vermeld had ongelooflijk dit wat een service toppie.
Uitstekende service door kosten loze retourzending bij kapot product. Snelle afhandeling.
Super geregeld alle bestelling en keurig optijd
Een en al lof.
Heb al veel bij jullie gekocht, laatste was de koortsmeter, werkt zeer goed, heb het al aangeraden aan vrienden vermits ik er zo tevreden over ben.
Tot nu toe goed moet nog een art. Binnen krijgen
Mooie service
Goede prijs kwaliteit verhouding
Conform de afspraak
We zijn altijd zeer tevreden over de producten, en mocht t een sd niet zo zijn geen probleem zo weer retour en t geld terug
Onze laatste aankoop een schoenenkast met bankje voor onder de kapstok. Perfect want door mijn ziektes moet ik zittend mijn schoenen aan trekken en dit is perfect! En dan ook nog met korting door de gespaarde punten. Tevreden dus hopelijk ook voor deze die dit lezen!
Makkelijk bestellen en makkelijk ontvangen! En.razendsnel!
Correct en heel snel geleverd