Zijn de kortingsbonnen vervallen ?
Makkelijk en prima service, alles zoals beloofd
Leuke aanbiedingen. Telkens wat anders en niet duur
Prima service, en beloftes worden nagekomen!
Ook heel goed vwb een defect onderdeel had ik met een buitenlamp na een paar maanden
Ik heb enkele keren besteld. alles wordt keurig op de afgesproken tijd geleverd. Indien vertraging, dan wordt dit ook gemeld. Ben zeer tevreden.
Heel tevreden over koopjedeal alle producten van koopjedeal die ik heb besteld goede kwaliteit en op de afgesproken tijd geleverd
Retourzending duurt lang
1 maal lang moeten wachten,kwam door leverancier niet door jullie rest snel geleverd
Vergaderstoelen gekocht voor lage prijs, Duidelijke instructie in het Nederlands. Staat prachtig, een rijke uitstraling.
All round winkel
Volop keus artikelen
Prima site om wat te bestellen!
Snelle levering en goede digitale begeleiding
Ik heb nu diverse deals gesloten maar ben nog nooit teleurgesteld, alle deals werden snel en vakkundig geleverd en de service van koopjedeal is ook prima geregeld
Veel kleine, maar ook grotere bestellingen gedaan en altijd ontvangen volgens de planning. Een aanrader dus.
Gaat voor waar het voor staat en staat waar voor het gaat.
Ik had een onkruidverbrander besteld en witte T-shirts van Fruit of the Loom. De T-shirts hebben voor mij een te nauwe hals. Om ze via internet terug te sturen leverde problemen op. De totale zending heeft een bepaald nummer en natuurlijk ook elk artikel apart. Ik kan dat nergens invullen. Lijkt me goed om daar eerstdaags telefonisch contact over op te nemen met jullie. Ga ik doen. Verder geen klachten.
Snelle levering en er wordt goed gecommuniceerd over levering e.d.
Ik ben tevreden over de service en de verzending.