Twee paar schoenen in een doos terugestuurd, maar Koopjedeal zegt maar een paar terug te hebben ontvangen. Hoe is het mogelijk. Geen geld retour. En een ander paar schoenen dat waterdicht zou moeten zijn volgens de advertentie, is dat niet. Twee keer contact over gezocht en na 2 maanden is de reactie: u bent te laat met uw melding. Ooit gehoord van het conformiteitsbeginsel bij consumentenkoop? Het is om radeloos van te worden. Ik zal hier niets meer bestellen.
-> Had draadloze oortjes besteld en die zouden binnen 5 werkdagen worden geleverd.
-> Na 5 dagen had ik nog niks gehoord, en heb toen contact met ze opgenomen.
-> Niks.
-> Via facebook reageerden ze wel: dat ze uitverkocht waren en ze opnieuw moesten worden besteld.
-> Na een maand of 2 heb ik ze pas gekregen, en verrek: wat een verschrikkelijke kwaliteit.
-> !Ik heb zo het vermoeden dat ze alles via aliexpress.com bestellen en de verzendkosten hun winst is, want dit zijn precies dezelfde oortjes als die op aliexpress staan met precies dezelfde prijs
Als ik ze een douche kon geven (zoals ze bij Kassa doen), dan kregen ze geen warme, maar ook geen koude douche.
Nee, dan kregen ze een douche met stikstof.
Na enkele ervaringen NOOIT NOOIT meer.
Producten zijn HEEL slecht van kwaliteit en "aanbiedingen" zijn oplichtingen.
b.v. Duracell Industrial batterijen .. zijn HEEL SNELL leeg .. waardeloos en vele mal slechter dan welke andere batterij dan ook.
Bouw kwaliteit van andere artikelen zijn gewoon erg SLECHT!
Het zogenoemd "van" prijzen zijn echt OPLICHTINGEN.
Ik heb veel "aanbiedingen" gecontroleerd en het "van" prijs is NERGENS te vinden .. niet eens in de beurt. In meeste gevallen is het "voor" prijs het gewoon verkoop prijs of zelfs HOGER dat het gangbaar prijs.
NOOIT NOOIT MEER ..
Bijzonder slechte pasvorm, een aardappelzak past nog beter. In 1 onderbroek maat L kan je met gemak met z'n drieën in! Terugsturen kan uiteraard niet maar passen dus ook niet. Afrader dus!
ik heb goede ervaring met koopjedeal, meermaals producten besteld en vaak zelfs vroeger in huis dan verwacht en altijd in orde.
Had iets gekocht maar dat bleek het niet te doen. Heb binnen redelijke tijd keurig een nieuw exemplaar gekregen en hoefde het defecte niet te retourneren!
Bedrijf komt de toezegging van binnen 5 werkdagen leverbaar niet na.
Wordt nog steeds aan het lijntje gehouden.
De bestelling van 2 tl led buizen en een personenweegschaal op 3 juni geplaatst en betaald.
Suzeq
Eerst 3 dagen vertraging. Vervolgens 5 dagen en daarna 2 weken met de gegarandeerde levering.
Eerst een mail van de klantenservice en vervolgens no reply onzin. Hier wordt je echt aan het lijnrechters gehouden. Op het verzoek om MIJN geld terug te storten wordt niet gereageerd. Lekker winst maken met het geld van anderen. Oplichters
Ps je moet minimaal een ster aanklikken
men komt de toezegging van levering binnen 5 werkdagen niet na.
geen firma om iets te bestellen, gewoonweg slecht. iets voor het televisieprogramma radar
Radio besteld was al vrij snel kapot. Koopjesdeal diverse malen gemaild om gebruik te maken van garantie.
Geen enkele reactie ontvangen.
Zint eer u begint.... zou ik zeggen.
Hele slechte service.
Foutief produkt geleverd , geretourneerd maar nooit het aankoopbedrag teruggekregen !
Men verzoekt eindeloos om bewijzen aan te leveren scans te maken e.d e.e.a loopt al vanaf 9 april waarna vele, vele mailwisselingen hebben plaats gevonden.
Het is pure onwil om je aankoopbedrag retour te storten.
Vaak wordt beloofd dat er een creditnota komt , maar die heb ik nooit gezien. Het is nu 9 juni en zet ik er een punt achter. Ik raad iedereen aan om GEEN zaken te doen met Koopjedeal want de kans dat het teleurstellend afloopt is groot !
inmiddels ben ik 2 maanden verder en heb geen sporthorloge en geen geld. bij de klantservice communiceren ze langs elkaar heen en er worden dingen beloofd maar niet nagekomen.
inmiddels wordt er niet meer gereageerd op de mail. dus ik ben benieuwd of ik mijn geld nog retour krijg.
ze maken reclame voor een sporthorloge incl hartslagmeter maar leveren deze zonder uit. de waarde van dit horloge is in de winkel nog goedkoper dan waarvoor koopjedeal hem aanbiedt.
waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt, geen probleem. maar het oplossen en het meedenken met de klant let echt te wensen over.
ik hoop dat ik mijn geld nog terug krijg.
Iets gekocht bij koopjedeal, was troep.
Sindsdien word ik ge spammed door ilse.
Meerdere malen uitgeschreven maar 'aanbiedingen' blijven mijn mailbox vullen.
Dus: niks kopen bij koopjedeal tenzij je van troep houdt en van spam over troep.
slecht zaak oplichters uit china!
oplichters, luisteren niet en zijn super traag met reageren
Zeer slechte ervaring met koopjedeal.nl
Afspraken worden nauwelijks nagekomen.
Boze mails schrijven, gooien ze gelijk in het rond archief.
Bezit eer ge begint !
Een zeer ontevreden klant.
Sjaak Uitteketting.
Op 10 april een mooie advertentie van koopjesdeal.nl in de krant. Twee splitmatrashoezen voor maar € 39,95. Koopje, toch? Gelijk besteld en betaald. Na contact over de kleur die niet meer leverbaar was, akkoord gegaan met een andere kleur.
Na een paar herinneringen van mijn kant waar toch de bestelling bleef, is het tot nu toe helemaal stil gebleven.
Ik noem dit pure oplichting ! Dat zo'n bedrijf nog mag adverteren in de grote dagbladen! Het is een grote schande!
Deze week voor het eerst koopjedeal.nl geprobeerd. Werd getriggerd door de prijzen van Gilette scheermesjes, Philips Sonicare scheermesjes en hoeslakens. De tandenborstels waren zeker niet origineel, de scheermesjes lijken verdacht veel op Chinese kopieën en de 'superior' matras overtrekken hebben een Zeeman uitstralingen. Zal ze nier retourneren vanwege de lage prijzen. Ik had het eigenlijk kunnen weten. Is echter wel een reden om me uit te schrijven en er nooit meer te kopen. Voor kwaliteit zou ik andere kanalen zoeken.
Artikel gekocht en deze vervolgens willen ruilen, zit nu al een week te wachten op "goedkeuring".
Heb meerdere keren geprobeerd te bellen maar en wordt niet opgenomen. Daarnaast zeggen ze op het bandje van de klantenservice dat er een online chat is, dit is een leugen, nergens op de website staat een chat.
verkeerde motief geleverd.
De schroeven pasten niet door de gaten.
motief in de rugleuning = van plastic.
mijn man had alles al gemonteerd ( met heel veel moeite!)
zag ik ook nog een scheur in het hout!
we MOGEN alles weer demonteren en opsturen...en dan weer opnieuw monteren....pffff...laat maar...... NOOIT weer iets bestellen lijkt me een beter besluit