Iets wat niet werkte fijne medewerking van jullie
Er raakt een zending zoek maar na lange tijd wordt het toch geleverd
Zeer goede communicatie en betrouwbare levering.
Zee correcte afhandeling bij bestelling, zelfs bij retourneren.
De koop dit ik had gedaan was naar tevredenheid alleen helaas paste het niet op mijn fiets waarvoor ik dit zadel gekocht had . Heb het op mijn andere fiets gezet en dat bevalt goed dus eind goed al goed.
Nog nooit een negatieve ervaring gehad!
Goede service, goede uitleg en vriendelijke geduldige werknemers aan de telefoon.
Tot nu toe alleen maar goede ervaringen met Koopjedeal.nl
Zeer tevreden over de vlugge levering en het goede contact hierover via de maik
Duidelijke product informatie
Er kwam iets langs dat ik wilde hebben. Klikken, klaar.
Tussen de scheermesjes en tandenborstel opzetstukjes door, komen er regelmatig echt leuke dingen voorbij, bij KoopJeDeal.nl. Voor echt leuke prijzen. Probleemloos bestellen, redelijk vlot geleverd. Tevreden klant!
Ik heb al vaak besteld bij dit bedrijf. Onder andere verduisterende gordijnen, led-tl bakken, batterijen. Dit allemaal voor scherpe prijzen. En als je wat koopt spaar je automatisch punten die je bij een volgende bestelling tegen geld kunt inwisselen.
Het is goedkoop, goede kwaliteit en supersnelle levering.
Mijn ervaring is dat de artikelen die ik gekocht heb goed zijn en niet duur
Had gedacht dat alle.artikelen tegelijk geleverd zoiden worden maar het ene keam.nog eerddr dan de andere. Sneller dan ik had verwacht.
Veel koopjes. Goed prijs/kwaliteit. Correct en snel wat levering betreft. Tot nu toe enkel goede ervaringen.
Mooie snelle levering en ook fijn dat het kosteloos weer terug kan als het blijkt tegen te vallen of anders is dan gedacht
Alles wordt altijd keurig afgeleverd.
Heel goed en tevreden