KPN reviews

Geen lid

Toon
18-12-2020

Waardeloos

Glasvezel is waardeloos tv app is waardeloos ,als ik ergens spijt van heb is het wel dat ik bij KPN zit,geluukig nog maar een half jaar.

Kevin
17-12-2020

Geen mogelijkheid tot normaal aansluiten, wel laten betalen

Waardeloos bedrijf.

KPN heeft gezorgd dat Netwerk NL een glasvezel aansluiting maakt binnen onze woningen, top! Maar dan komt het gezeik: het gaat om een flat gebouw, waarvan hier in de omgeving er flink wat exact dezelfde types staan. Deze glasvezel aansluiting is op zo danige manier geregeld, dat er geen enkele manier is om dit in de woning te krijgen. Het enige wat kan worden geregeld: wifi vanaf de meterkast, waar een flink aantal muren tussen zitten van dik gewapend beton om naar bijvoorbeeld de woonkamer te komen. Ook moet je dan de monteur nog even 60 euro extra betalen, wegens dat geen enkele meterkast voor al deze appartementen een stopcontact is aangesloten. Het gaat om een flink aantal appartementen complexen, die ieder 12 verdiepingen heeft, 3 woningen per verdieping. Iedere bewoner zou dus moeten leven met enkel wifi, met extra betaling. Indien je bekabeld wilt, zou dat vast ook wel mogelijk zijn, eerst met wifi naar een andere switch, en vanaf de switch bekabeld krijgen. Ik weet nu al zeker, voor die switch zou je ook extra voor moeten betalen.

Dan heb je misschien wel een leuke aanbieding, dat je het eerste halfjaar maar de helft moet betalen, maar aan kosten die er boven op zouden komen. Betaal je uiteindelijk hetzelfde. Daarnaast, door het gewapend beton, verlies je ook nog snelheden, waardoor je niet krijgt waarvoor je betaald. En om nog even op het topje van de berg te komen: de meeste bewoners weten niet beter, het gaat vooral om ouderen die enkel krijgen te horen dat het sneller is, en het eerste halfjaar voor de helft van de prijs. Dit slaat toch nergens op?

Ik heb tot op heden 3 maal achter elkaar, 1x per maand een monteur langs gekregen (handig tijdens corona tijden) om te laten weten dat er niks kan worden aangesloten, tenzij ik zelf voor extra kosten opdraag. Uren aan de telefoon gehangen, constant op en neer gestuurd worden vanaf de klanten service van KPN naar Netwerk NL. En steeds te horen krijgen dat je het andere bedrijf moet hebben. Een potje pingpong met een tafel is leuker, dan met de telefoon. Dat is iets wat ik je zeker kan zeggen.

De manier van werken van dit bedrijf slaat nergens op, beloftes worden niet na gekomen, je krijgt mails met informatie wat totaal niet klopt (zoals dat het nu volledig is aangesloten), en ze gaan er van uit dat jij voor de kosten opdraagt waar jij helemaal niks mee te maken zou moeten hebben.

Ook een leuk extraatje om toe te voegen: een van mijn medebewoners, kreeg te horen dat zij ook aangesloten zou worden. Zij heeft de bestelling niet gedaan, de bestelling stond op naam van haar man, die overigens al 8 maanden daarvoor was overleden!? Deze persoon heeft uberhaupt nooit glasvezel besteld, ze hadden niet eens een computer, laat staan dat ze wifi gebruiken (ook niet voor de telefoon, geen smartphone aanwezig).

Eric
17-12-2020

Een rekening dankzij kpn

Ik wilde gebruik maken(op 15-12-2020) van mijn parkeerapp om 11.20 ,dit lukte niet omdat ik blijkbaar geen internet verbinding had op dat moment( nu nog niet alleen thuis). ik dacht geef niks koop ik een kaartje in de automaat . tot mijn spijt zag ik de volgende dag dat de parkeerapp wel is aangegaan ,maar toen was ik allang weer thuis. Deze actie is begonnen om 17.38 tot 23.59 in zone 750 te rotterdam. Dit kost mij dus €23.80 .ik dacht hoe kan dit. wat blijkt ik heb een (volgens kpn ) oude simkaart die niet meer voldoet . ik vraag de kpn of zij mij tegoed willen komen in deze kosten die ik onterecht heb gemaakt.nee is het antwoord dit is niet ons probleem. nou mooi is dat zeker omdat ik niet op de hoogte was dat ik een oud simkaartje heb , dat vertelde de juffrouw van kpn mij.het is zelfs zo erg dat mijn telefoon er elk moment mee uit kan scheiden waardoor ik niet meer kan bellen terwijl ik deze nodig heb voor mijn vrijwilligerswerk in de ouderenzorg (chauffeur) ,ook deze info kreeg ik van de juffrouw van kpn. het enigste plus puntje is dat ze een nieuwe simkaart hebben toegezonden (nog niet binnen hoor) conclusie ook al weet kpn dat het hun fout is interesseert het ze niks .dus wat vind ik nu van kpn nou een KUT bedrijf

Raoul

Stabiel product, verschrikkelijke klantenservice

Tevreden over mijn abonnement bij KPN. Zolang er niks moet gebeuren dan. De wachttijden bij de klantenservice zijn immens. Digitaal kun je vlot geholpen worden in de chat, maar hier wordt dan gevraagd om alsnog te bellen. Inmiddels een week en 5 belpogingen van ruim een halfuur per keer verder en nog steeds niemand gesproken.

Joeri

Opzeggen kpn

Na overstap naar T-Mobile thuis en gebruik gemaakt van automatisch overstap.

Is me kon thuis nog steeds niet afgesloten heb paar keer gebeld na lang in de wacht te staan gemiddeld 30 tot 45 min krijg je uiteindelijk iemand aan de lijn dan leg je je verhaal uit en wordt je weer door verbonden weer wachten dan weer is alles uit leggen.

Maar die help je wel naar veel uit leggen dat je ben overgestapt en dat je niet meer klant ben vonden ze uiteindelijk toch de bericht dat je op 31-07-2020 ga overstappen maar er blijkt dat het niet is doorgezet.

Maar dan vragen ze look nog is heb je een brief binnen gekregen dat je ga overstappen.

Na ongeveer 30 min uitleggen en vragen of ze me kunnen helpen zeggen ze ik ga het uitzoeken kan ik u morgen terug bellen.

Hahaha ??? sta nog steeds op de telefoon te wachten is nu al 3 keer gebeurd. Nog geen stap verder.

Maar wel iedere maand van me rekening afschrijven.

Als ik een 0 kon invullen zo ik het doen.

Jim
16-12-2020

Slechte service en onprofessionele medewerkers

Onderstaand probleem had ik niet bij Telfort. Sinds de overname van KPN ondervind ik problemen.

Net moeten bellen, omdat mijn internetbundel niet klopt wat ik zie op mijnKPN app, wordt de verbinding de eerste keer afgebroken (nadat ik eerst 30minuten moet wachten).

ERG ONBESCHOFT! (Hij kon immers niet goed uitleggen waardoor het komt wat ik zie in de app).

Ik weer voor de tweede keer bellen, krijg ik iemand anders aan de lijn. Deze weet ook HELEMAAL 'niks' waarover ze het heeft. Enige wat zij doet is het voorlezen van mijn factuur en ter aanvulling: "Oh, dit is wat op uw factuur staat, dus we kunnen niks er aandoen.

Toen ik aangaf dat ik mijn abonnement wil opzeggen, werd ik doorverbonden naar afdeling "opzeggen'.

(weer 30 minuten moeten wachten)

Derde keer een meneer van die afdeling aan de lijn gehad. Die pakt mijn contract erbij (wel vriendelijk), komt ook niet uit en stuurt mij naar een andere 'service medewerker'.

(weer 30 minuten gewacht)

4e keer een dame aan de lijn gehad, kon wel goed uitleggen waarom ik niet de juiste internetbundel kon zien in de app (maar wel geïrriteerd). Kon niet tegen feedback.

Kortom:

1. SLECHTE SERVICE en als je een medewerker aan de lijn krijgt (na minimaal 30 minuten wachten) weet die meestal ook niet wat die moet toelichten.

2. Medewerkers zijn NIET klantvriendelijk en raken geïrriteerd EN breken de verbinding af als ze niet uitkomen, wat erg ONBESCHOFT en ONPROFESSIONEEL is.

3. Als je aangeeft dat je gaat opzeggen, doen ze er ineens alles aan op je te 'helpen'.

Tijd om over te stappen naar een andere provider voor zowel mobiel al thuisinternet.

Reyhan

Thuis wifi en abbonement

Ik had een abbonement zonder mobiel wat ik elke maand op kon zeggen.gebeld voor een noeuw abbonement een nieuwe telefoon besteld engelijk ook een nieiw abb v 2 jaar.tlf ontvangen gelijk de 1 e dag helemaal geen bereik 3 dagen lang hetzelfde,dus ik gebeld ze konden er niks aan doen alleen ze zeiden dat ze een melding gingen doen en dat ik moets wachten tot ze antwoord kregen dus ik jad toch maar de nieuwe tlf terug gestuurd dat had ik gelijk door de telefoon gezegd.en had oik gevraagd over mijn maandelijkse opzeg abbonement.een medewerker zei dat ik geen maandelijks opzeg abbonement had en dat deze tot 2022 juli vast zat.ik oogehangen en opnieuw gebeld een andere mw aan de lijn gehad een turksee zei dat ik het gewoon elke maand oo kon zeggen ok.dat was geregeld.en dan de thuis wifi die had ik ook opgezegd vanag 9 januari 2021 gingen ze mn thuis wifi afsluiten.net gebeld voor mn terug gestuurde telefoon en ook gelijk gevraagd over mn thuis wifi .nou mevr u thuis wifi is per morgen dus 16 december ipv 9 jan 2021 niet meer beschikbaar wtf.de slechtste provider ooit dus mensen die deze recencies lezen aub stap niet over naar kpn is waardeloos

Veerle
15-12-2020

Opzegging

Ik probeer al vanaf 1juni 2020 op te zeggen. na meerdere mailtjes en telefoontjes is het nu dec 2020 nog steeds niet opgezegd en word er belooft het bedrag van 7 maanden abonnement terug te crediteren.

echter nog steeds niet gebeurd en ik blijf aanmaningen krijgen als ik het niet overmaak.

zeer klant onvriendelijk en letterlijk van het kastje naar de muur gestuurd.

voor mij nooit meer kpn

Bertha
15-12-2020

Slechter kan niet!

Ik weet gewoon niet waar ik beginnen moet. Ik behartig de belangen van mijn moeder, van mijzelf en mijn cliënten waar ik mee werk.

Mijn moeder heeft thuis 'klein zakelijk' ik heb totaal aan uren, 32 uur gespendeerd ,tot aan de manager toe om het op orde te krijgen, 3 monteurs en nog ligt de boel er regelmatig uit.

Thuis, zodra ik een update heb, ligt standaard de experia box eruit en de klantenservice is om te huilen. Ieder persoon vertelt een ander verhaal en schrijven niets op van hun voorganger. Ik had altijd telfort, totdat kpn alles overnam, zo ook mijn mobiele nummer. Ze adverteren met mb's te delen, enfin ik gebeld om mijn zoon over te zetten naar een mob. Abb van kpn zodat ik mijn mb's kan delen, geen probleem.tot het moment daar was, ai, :"nee mevrouw dat kan helemaal niet, want u heeft een oud telfort nummer en voor die nummers geldt dat niet." maar dn ben ik voor niets overgestapt, en voor het gemak hadden ze een nieuw nummer aangevraagd voor hem, een kids abb met 1 gb, tot aan de manager toe, . Ik zit daar dus nu aan vast, enfin, kunnen jullie dan op je kpn site, duideijk vermelden dat de mb's delen, niet geldt voor oud telfort klanten.

Ik heb dit inmiddels al tegen 15 verschillende klantenservice medewerkers gezegd of ze dit willen veranderen en dat alle medewerkers weten dat wanneer je overgenomen bent van telfort de voordelen niet voor jou gelden. Helaas.

وطندوست
13-12-2020

Slecht service en te duur abnnoment, helemaal niet tevereden!

Slecht service en te duur abnnoment, helemaal niet tevereden!

Nick

Snelle service en binnen 10 min geholpen

Kpn is een van de weinige bedrijven waar je geen uur aan de lijn hangt voor je daadwerkelijk contact krijgt met een medewerker. Ben recent bezig met glasvezel van caiway nou als we het dan hebben over een kwalitatief uitermate terleurstellende service is het die van caiway wel. Ik overweeg zelfs om mijn glasvezel abonnement maar niet te nemen en gewoon bij kpn te blijven over koper. Dan maar lagere snelheid en goede service.

Ferry

Waardeloos

Services krijg je niet betalen voor geleden schade zijn ze helemaal niet van gediend

Alleen vangen en doir macht positie kak aan wat je te vertellen heb top kpn

Wordt tijd dat ze terug genaait worden boycotten die schoften ga naar tv schrijven is er vast wel 1 die dit gaat uitzenden

Helma
12-12-2020

Ze weet slechte service waardeloos.

Zeeer slechte service na tig storingen moet je zelf achter je compensatie aan krijg je 1.50 gaat me niet om het geld maa r nooit eens iets regelen korting echt waardeloze service terwijl je 1000 €per jaar betaald sse hebben schijnt aan je echt

Tineke

Knudde

Ik krijg steeds het bericht dat de opnames niet kunnen worden geladen de server doet er te lang over om te reageren. Vandaag een aantal keren gebeld, maar krijg steeds te horen dat door drukte niemand mij te woord kan staan. En dan is het gesprek afgelopen. Dit is zo niet netjes.?

Christa
10-12-2020

Klanten service van helemaal niks!

Ik wil overstappen naar ziggo, alles besteld. Van kpn een mail ontvangen wat jammer. 2 dagen later: bestelling ziggo geannuleerd. Mail ontvangen van ziggo, wat jammer dat u heeft geannuleerd. Heb nieuws voor je! Wij hebben niks geannuleerd, ziggo gebeld, opnieuw besteld.

De kpn heeft mij gebeld, en ze hoopte dat ik slecht internet zou hebben. Hun zullen dus de annulering hebben gemaakt. Ga nooit naar kpn, als je wat van ze wil en het staat ze niet aan, maken ze je voor alles uit. Ze zijn niet netjes. Ik vind het geen goed bedrijf. Slechte service! Wij gaan lachend naar ziggo en nooit meer kpn.

Ger

Koop telefoon voor 5 g

Koop je nieuwe telefoon voor 5g kijk je op de site welke ik zie mooien nokia 7.2 staat de bij geschrikt voor 5 g bel ik voor de 5 g na tijdje is mijn telefoon niet geschrikt er voor maar wel nokia 8.2 als ik goed hoet zeggen je moet klacht in dienen gedaan in oktober niks gehoord doe ik weer bellen vragen naar het zelfde meneer u moet en klacht indienen stap lekker over na 3 jaar telfort kpn is gewoon k.u.t

Alwin
10-12-2020

Lijkt wel of ze oude Telfort klanten kwijt willen

Sinds +/- een jaar is er sprake dat KPN Telfort en XS4all zou dumpen. XS4all is verder gegaan. Telfort is ondertussen ter zielen. Tijdens de nog niet onder druk staande Telfort periode heb ik werkelijk nog nooit 1 storing ondervonden. Maar een paar maanden na de aankondiging dat KPN Telfort zou dumpen waren er eerst kleine storinkjes welke telkens vermeerderen.

Nu rijst het de pan uit. Vooral sinds die grote update +/- een half jaar geleden. Opnames blijven "opnieuw" opgenomen worden. Ik krijg ze niet gewist. Ondanks dat er staat dat het een serie betreft en dat alles dan gewist wordt. No way! Was het maar zo! En, ondanks dat de aflevering al is opgenomen wordt bij herhaling dezelfde opname gewoon weer opgenomen. (Dat was ervoor nooit!)

En de klantenservice zegt doodleuk dat je sinds de update op andere manieren te werk moet gaan. Vreemd dat het oude nog gewoon werkt met de gemelde mededeling. Maar je kunt inderdaad ook via andere wegen opnames uitzetten/wissen maar dit bied geen oplossing. En die klantenservices weet het ook niet. En vreemd dat je dan geen handleiding krijgt als je ineens op andere manieren je opnames moet aan of uitzetten? Maar zo zijn er meer rare zaken met de opnames. Ook al zet ik ze uit dan nog wordt de ene wel en de andere niet opgenomen. Heel vreemd.

Maar goed, Een nieuw kastje zou de oplossing zijn. Nou, dat was gelijk nog meer problemen dus oude staat er weer. Nieuwe router zou het probleem verhelpen. Niet dus.

Ik ben na diverse contacten (Stuk of 7 met uiterst vriendelijke en behulpzame medewerkers) uiteindelijk terug gebeld door een vriendelijke deskundige. Nou, dat bleek. Ik moest hem uitleggen hoe zaken werken. Na een oeverloos dom gezwets waarbij ik telkens in herhaling moest vallen omdat hij het zogenaamd maar niet begreep of de zaken verdraaide leek hij het probleem te begrijpen en ook werkelijk te gaan aanpakken. Maar daarvoor moest hij achter de schermen iets resetten en doen wat een paar dagen zou kosten (Zo, die is duur) en dan zou hij over 2 a 3 dagen terug bellen. Dat is nu meer dan een half jaar geleden. Ik heb het opgegeven. Ze hebben gewonnen. Moedeloos wordt je ervan. Ook van telkens bellen en in de wacht staan.

O ja, en ik blijk de enige te zijn met dit probleem!?

Maar ook werd het menu steeds langzamer. Kon je dit voorheen nog versnellen door het kastje te resetten. Nu helpt dat helemaal niet meer. Het menu is enorm traag. En dit lijkt steeds trager te worden. Maar is sinds de opheffing van Telfort het hardst vertraagd. "Nee hoor, er veranderd helemaal niks voor u, u krijgt er de voordelen van KPN bij". Lekkere voordelen!

Ik irriteer me gigantisch. Al bij voorbaat, als ik weet het menu op te roepen, moet ik tot 10 tellen en diep adem halen (wat ik vaak ook letterlijk doe! ). Het lijkt wel of ze mij kwijt willen. Of ze expres, via updates het kastje steeds verder vertragen. (Net als met de Iphone) Want het is uiterst toevallig dat het is begonnen een tijdje na de aankondiging dat telfort zou worden opgeheven.

Want sinds die tijd zijn er ook veel meer updates. Althans, iets wat voor die tijd nooit plaats vond, behalve als je zelf het kastje reset! Regelmatig, gewoon tijdens het kijken naar de tv (afstandbediening gewoon vrij op tafel), begint het kastje ineens te resetten! Super irritant!

En dan het laatste euvel. Ook allemaal een paar maanden begonnen voordat KPN ook werkelijk Telfort eruit heeft gegooid. Regelmatig dat ik helemaal geen TV meer kan ontvangen. Dit kan een half uur duren maar ook uren zoals op dit moment. Na reset blijft de update of reset hangen op 95% met de mededeling als dit 10 minuten duurt je het kastje opnieuw moet resetten. Dus ik heb vanmorgen als 5x de router en daarna 5x het kastje ge-reset.

Nu schreef ik over dat ik een nieuw kastje had gekregen. Er is nog een verschil ook. Het nieuwe kastje doet letterlijk helemaal niks meer in deze toestand. Het oude kastje laat uiteindelijk toch nog zenders zien. Niet allemaal maar toch. Alleen kun je niet bij de TV-gids en bij de opnames. En dit komt bijna elke week voor. En meestal in de avonduren. En als ik andere reacties lees mag ik nog blij zijn. Anderen hebben het soms of vaak meerdere keren per week. Tjonge, wat ben ik blij %@^&^*(*#@@#%.

Maar goed, het is nu 10-12-2020 11:00. Dit is dus vanaf dat ik de tv heb aangezet om 8:00. Ik maar weer opnieuw resetten en vooral diep adem halen, tot 1 miljoen tellen en geduld, geduld, geduld houden.

Volgens mij dwingt KPN met deze acties oud Telfort klanten een nieuw abonnement te nemen onder het KPN bewind.

Ik wens anderen, met dezelfde (maar uiteraard ook met andere) problemen, veel sterkte.

Sjaak

Hoge herinneringskosten

KPN rekent € 20 herinneringskosten voor een betaling een paar dagen na een gemiste incasso. Twintig Euro voor het sturen van een email voor een rekening van € 22.

Maud
09-12-2020

Schande

Zelfs deze ene ster wordt niet verdiend.

Het begon allemaal met een advertentie op Instagram. Er zou van 1 tot en met 4 oktober 2020 een aanbieding gelden.

“profiteer nu van €100 korting op Apple AirPods, bij de aankoop van een IPhone 11“

1 oktober stond ik in de KPN vestiging in Hilversum. Ik besloot de IPhone 11 te kopen, o.a. zodat ik kon “ profiteren “ van de €100 korting op AirPods.

U raad het al; ik heb níet mogen profiteren van deze aanbieding.

Ten eerste ben ik financieel erg in de problemen gekomen door de medewerker van kpn die mij de telefoon verkocht. Zoals ik al aangaf stond ik 1 oktober bij KPN in Hilversum. Omdat ik mijn telefoon met abonnement kocht, diende ik in de winkel €300 te betalen, waarna ik volgende maand het resterende bedrag van €720 over zou maken. Hieruit begrijp ik dat in November het resterende bedrag overgemaakt dient te worden. Aangezien het een grote aankoop is twijfelde ik even, ik ben namelijk 19 en heb geen vast inkomen.

Om deze reden heb ik de medewerker nog twee maal nagevraagd of de €720 dus de vólgende maand betaald moest worden.

Zij heeft dit 3 maal bevestigd.

Ook dit kunt u vast al raden aan de opbouw van mijn verhaal; in oktober kreeg ik een rekening onder mijn neus.

Dit is al schandalig en zeer onprofessioneel.

Alsof dit nog niet erg genoeg was werd mijn aanvraag formulier, welke ook op 1 oktober was opgestuurd, afgekeurd. Terwijl ik een e-mail ontving waarin werd bevestigd dat mijn aanvraag correct zou zijn ingevuld. Zonder dit aanvraagformulier kon je niet meedoen met de aanbieding.

Nu is dit geen probleem. Ik kan een fout hebben gemaakt, maar dan moet ik natuurlijk wel te horen krijgen dat het formulier niet correct is ingevuld.

Hier kwam ik achter na ongeveer vijf keer gebeld te hebben. Hier zijn een aantal dagen overheen gegaan waarin ik dus dacht het correct te hebben ingeleverd nadat ik ook een bevestiging kreeg.

De eerste paar keer bellen werd mij namelijk verteld dat ik geduld moest hebben, het kon wel even duren. Ook ging één van de medewerker voor mij op internet zoeken naar “het antwoord”.

Volgens mij zou je als medewerker van KPN mij zelf antwoord kunnen geven over een aanbieding ván KPN.

Ongeveer bij de vijfde keer bellen is mij dus verteld dat mijn aanvraagformulier niet correct zou zijn ingeleverd en hier 6 oktober ook een mail over heb ontvangen. Deze mail heb ik nooit ontvangen. De KPN medewerker bood aan om het formulier voor mij in te vullen zodat er niks mis kon gaan.

Na dit telefoontje was ik opgelucht. Er waren al veel fouten gemaakt, maar ik zou in ieder geval mogen “profiteren” van €100 korting op Apple AirPods.

Ik besloot het advies van de andere KPN medewerkers te volgen en bleef geduldig. Na weer lang niks horen heb ik toch een e-mail gestuurd naar de afdeling “die hierover gaat”.

De reactie die ik hierop kreeg heeft mij heel boos en teleurgesteld gemaakt, namelijk;

“Wij begrijpen dat u graag gebruik had willen maken van deze promotie, omdat de uiterlijke betaaldatum is verstreken kunnen we de aanvraag helaas niet meer in behandeling nemen.”

Hier werd ik uiteraard erg boos en teleurgesteld door, aangezien ik vanaf 1 oktober letterlijk overal achteraan heb gezeten.

Ik heb de e-mail beantwoord en mijn verhaal gedaan.

Vervolgens krijg ik weer een standaard e-mail terug. Hier reageer ik weer op met mijn verhaal, waarna ik in het volgende mailtje lees dat ik mijn aankoopbon en het bewijs van het abonnement moet opsturen. Er kon ineens toch wel een uitzondering gemaakt worden. Ik heb vervolgens alle bewijzen opgestuurd die ik had gekregen, de aankoopbon en de bevestiging van mijn deelname. Ik had dus weer hoop, maar dat kon uiteraard niet voor lang duren.

“Natuurlijk had u graag van deze promotie willen genieten, wij hebben een uitzondering kunnen maken maar u heeft ons niet de juiste documenten verzonden. Wij hebben u gevraagd uw contract op te sturen, deze hebben wij van u niet ontvangen en kunnen nu dus geen aanpassingen meer voor u doen.”

Ten eerste heb ik het contract nooit ontvangen en ten tweede is daar niet om gevraagd. Mij werd verzocht de aankoopbon en het bewijs van het abonnement te sturen.

(Het bewijs van het abonnement staat óp de aankoopbon.)

Daarnaast had dit allemaal voorkomen kunnen worden als ik inderdaad tijdig een e-mail had ontvangen over mijn incorrecte aanvraag. Welke later niet incorrect bleek te zijn na hem zelf nogmaals te hebben nagekeken. Alle gegevens die ingevuld dienen te worden heb ik naar waarheid en zonder spelfouten ingevuld.

Kortom ik moet boeten van al hun fouten. Eerst kom ik in financiële problemen door een KPN medewerker en nu krijg ik ook niet waar ik gewoon letterlijk recht op heb.

Ik wil graag iedereen waarschuwen voor de aantrekkelijke “promoties” die KPN gooit.

Ongelofelijk hoe zij met hun klanten omgaan. Nooit meer naar KPN.

Ibrahim
08-12-2020

Slechte bedeijf

Kpn niet te vereden over. Alle maand lang weg vallend internet. Al meerdere kieren gebeld probleem nog steeds niet opgelost. Inmiddels overgestapt naar tmobile.