Heb ook mn zorgverzekering bij ditzo en daar ben ik dik tevreden over al jaren dus ook gekeken voor een autoverzekering en prijs en service waren de doorslag.
Snel geregeld zonder gedoe.
Heldere en gemakkelijke site
Makkelijk en duidelijk.
Goede site keurig
Makkelijke manier om over te sluiten snel afgehandeld tot heden, .het is nog niet rond vandaar
Duidelijk en overzichtelijk.
Jullie doen het goed zo
Online verzekering afsluiten gaat snel en gemakkelijk
Snel autoverzekering afgesloten.
Prima service ook telefonisch contact gehad met vriendelijke medewerker
Snel en makkelijk
Snel,transparant,voorelig,mooie vormgeving
Makkelijk en eenvoudig af te sluiten.
Het is binnen een paar minuten gebeurd.
Overzichtelijk, duidelijk en snel geregeld. top
Geweldig geholpen vriendelijke mensen aan de telefoon.
Ik had een fijne medewerkster aan de telefoon en me goed geholpen
Een autoverzekering afsluiten is erg eenvoudig en kan zeer snel.
Ook de benodigde papieren waren heel snel in huis. Prima!
Op 21 oktober een ongeval gehad met mijn auto, waardoor de auto uiteindelijk economisch total-loss is verklaard. We zijn iets minder dan een maand en ondanks ik alles heb aangeleverd en eerdere toezeggingen is de schade nog altijd niet afgewikkeld.
De auto staat wel sindsdien op mijn naam en de verzekering+belasting blijft doorlopen, omdat de opkoper aan wie de auto is toegewezen de auto ook nog altijd niet heeft opgehaald.
Ditzo reageert niet behalve mailbevestigingen en toezeggingen om de schade zsm af te wikkelen.
Alles snel geregeld en bevestigd
Volgens jullie kijk in Roy Data hebt ik maar 3 schadevrije jaren. Terwijl ik er nog 21 extra heb. Ik ga aan 21 schadevrije jaren te bezitten. Ik vind het jammer dat er dus niet goed gekeken wordt. Waarom zou iemand liegen hierover.