Het inloggen is even wennen, een hele omweg, maar het went.
De klantvriendelijkheid vind ik erg belangrijk en daarover ben ik zéér tevreden.
Ik kan al goed mijn weg vinden op de website.
Met vriendelijke groet!
Prima informatie en afhandeling
Jullie site werkt goed, dus snel geregeld
Het was snel geregeld via de site
Duidelijk, makkelijk en mooie korting
Makkelijk,snel en voordelig
Diverse keren vastlopende site en weer opnieuw moeten beginnen. Weet nu nog niet of alle verzekeringen geaccepteerd worden.
De prijzen in vergelijk met andere verzekeringen is beduidend lager
Prima site en offerte
Heel makkelijk en duidelijk om een verzekering af te sluiten
Makkelijk proces, duidelijk, nette prijs
Heel erg prettig geholpen en de tarieven vallen ook nog mee.
Overzichtelijk Website. Qua prijs en verzekeringen en de mogelijkheid om cashback terug te verdienen en punten te sparen ivm gezondheid erg aantrekkelijk ten opzichte van anderen.
Overzichtelijke en consument vriendelijke website
Super organisatie altijd goede kwaliteit
Duidelijke, gebruiksvriendelijke website, goede prijs en wat vooral voor ons belangrijk is om voor Ditzo te kiezen is de hoge score op duurzaamheid.
Goede informatie met telefonisch
Waardeloze communicatie en een typische verzekeraar: alles afwijzen via voorgekookte tekstblokken en zonder echt naar de zaak te kijken. Ik denk dat dit vast beleid is en waarschijnlijk staat dit zo ook in de werkinstructie. De behandelaar wordt in ieder geval niet gehinderd door enige kennis van zaken.
Het laatste bericht was
"Het is een vervelende zaak, maar helaas is niet alles verzekerd zoals u in de Ditzo polis kunt lezen."
Nooit meer ASR voor mij. Opzeggen gaat gelukkig eenvoudig via de website.
Gemakkelijk, duidelijk en snel.
Vlot vergelijking kunnen maken met mijn huidige verzekeringen. Ook het samenstellen van de nieuwe polis verliep gemakkelijk. De toelichting is duidelijk. Alleen de aanhef in de berichten kan beter. Ik wil als zakelijke klant niet met hoi worden aangesproken. We zijn geen bekenden van elkaar….