Het zou veel beter kunnen dan het in dit geval is gegaan.Heel simpel is om medewerkers klantenservice een goede opleiding te geven. Niet iedereen is geschikt om dit werk te doen aan de telefoon.
Het was allemaal duidelijk en het invullen ging eenvoudig.
Zeer vriendelijk geholpen, duurde echter lang ivm het handmatig in moeten voeren van gegevens.
Jammer dat jullie niet zorgen voor opzegging van de huidige autoverzekering anders had ik die ook bij Ditzo afgesloten
De goede score op de eerlijke geldwijzer! Duidelijk en overzichtelijk zelf on.line te regelen. Voordeel korting.
Ik baalde wel erg van de lange wachttijd, maar verder werd ik, toen ik eindelijk aan de beurt was, goed geholpen.
Geen 10, kreeg geen antwoord op mijn vragen via een Whatsapp chat. Beloofd werd binnen 2 uur een reactie maar 24 uur later wacht ik nog steeds.😢
Goed en vriendelijk
Heb mijn polis van mijn inboedelverzekering nog steeds niet ontvangen
Goede verzekeraar helder en duidelijk je kunt alles snel terug vinden op de site
Polis snel afgesloten. Duidelijk. De wachttijd aan de telefoon is niet lang en vriendelijke + duidelijk uitleg.
Prettige en duidelijke website.
Vriendelijke en betrokken klantenservice.
Goede verzekeringen voor een uitstekende prijs.
Makkelijk, duidelijk, geen gedoe en zo gebeurd
Duidelijke site alles netjes overzichtelijk.
Alles ging heel soepel op 1 item na ik kreeg een geboorte datum die begon met 2004 en de enige manier om die te veranderen was 57x12 dus 684 maal op de terug knop te tikken. Volgens mij moet er een betere manier zijn om je geboortedatum in te vullen door gewoon de mogelijkheid te scheppen om het zelf in te vullen ipv dit domme gedoe met 684 tikken om terug te gaan
Cris
Snel antwoord. Goede service
Prima. Ik mis alleen de mogelijkheid van persoonlijk contact per telefoon. Echt jammer!
Gemakkelijk aan te vragen.
Prima gegaan, nog een extra mail moeten beantwoorden
Tot volle tevredenheid deze verzekering aangegaan