Besured Autoverzekering reviews

Negatief100%
Lid
Mike
03-10-2024

Autoverzekering aangevraagd bij besured.

Geweigerd op basis van een tijdelijke rijontzegging van 11 jaar geleden.

Oke, vervelend maar kunnen de voorwaarden voor acceptatie zijn.

Wat ik echter niet begrijp is dat dit niet van te voren aangeven word tijdens de aanvraag.

Bijvoorbeeld als je bij de 3 controle vragen een "Ja" in moet vullen bij 1 van deze vragen is acceptatie niet mogelijk.

Nu kon ik na 11 jaar eindelijk weer "normaal" een verzekering aanvragen maar door deze afwijzing kan ik de komende 5/6 jaar weer netjes "Ja" in gaan vullen overal. De meeste verzekeraars stellen de vraag anders, namelijk niet, "heb je OOIT" maar die vragen naar de afgelopen 6/8 jaar. Dit zijn dan ook hun voorwaarden dus je weet (redelijk) waar je aan toe bent.

Ik weet dat ik zelf de fout heb begaan en daar heb ik van geleerd. Het is alleen zo jammer dat ik nu, 11 jaar later, nogsteeds de nadelen zo ervaar en nu dus weer opnieuw.

Peter
09-09-2024

Let op! Bij aanvraag van autoverzekering kijken ze niet naar de polishouder alleen maar naar alle auto schades op het woonadres, ik kreeg na aanvraag de melding dat wij 3 schades hadden gehad op dit adres, klopt 1 x parkeer schade, 1x hagelschade en 1x sterretje in de ruit, maar alle 3 op andere polissen en auto's waarvan er 2 niet eigen schuld waren, daardoor krijg je een afwijzing en heb je gelijk de aankomende 5 jaar een probleem bij aanvragen bij een nieuwe verzekering omdat je dan een afwijzing hebt en die moet melden.

Dit is de enige verzekeraar die dit zo doet en je in grote problemen kan brengen.

Anita
22-06-2020

Perfect geholpen bij mijn autoschade. Top goede verzekeringsmaatschappij