Echt top medewerkers bij Specialist Financiën ze krijgen dikke 10
Ik werd goed geholpen! Uitleg was duidelijk en helder. Onwijs klantvriendelijk
Ik vind het niet kloppen dat er geld verrekend is voor 'ter handstelling met begeleidingsgesprek'. Er is überhaupt geen gesprek geweest, ik heb gewoon de anti-allergiemedicijnen opgehaald.
Het was een prettig en duidelijk gesprek. Ze wist antwoord op al mijn vragen en legde het duidelijk uit. Had ik maar met elk persoon zo'n telefoongesprek.
Netjes geholpen met de vraag over de zorgverzekering. Zo als beloofd de volgende dag een email ontvangen met informatie. Fijn geholpen!
De beste zorgverzekering! Attent, steekt je een hart onder de riem!
Prima geholpen, nu even afwachten op de details van de betreffende afdeling inzake mijn vraag.
Voor een best ingewikkelde vraag werd ik erg goed geholpen. De telefoniste had een uiterst vriendelijke en rustgevende stem, erg fijn!!
Heel aardig en behulpzaam! Wist antwoord op al mijn vragen en legde alles goed uit. Goed geholpen dus!
Goed geholpen, aardige man aan de lijn die mij duidelijk antwoord kon geven, en dat ook nog razend snel.Dikke pluim voor die meneer.
Heel fijn dat ik een betalingsregeling kon krijgen!
Zeer teleurstellende houding, en veel tegenstrijdige informatie.
Ik had een zorgvraag op financieel vlak en ben heel snel geholpen met een duidelijk concrete mogelijke oplossing. Bedankt medewerker
Erg soepel altijd met betalingsregelingen.Verder ook altijd meedenkend en vriendelijk
Ik was mijn betalingsregeling helemaal vergeten, toch werd ik vriendelijk geholpen en is er een nieuwe betalingsregeling getroffen.
Netjes te woord gestaan en prettig geholpen door de medewerker.
Aanvraag verkeerd ingediend, meteen actie ondernomen, maar kreeg als advies dit zelf met de zorgverlener af te stemmen. Lijkt me toch makkelijker als dit bij besured geregeld wordt...
Besured zijn flexible in verband met betalen. Vaak zit ik krap met geld en wanner dat ik ga bellen en een datum door geeft wanneer ik kan het achterstand aflossen , werk ze samen mee. Ik ben blij met Besurd. Ik heb basis zorgverzekering en een tijdje ziek geweest en ik moet vaak naar de ziekenhuis want ik werd behandeling door de specialist maar ik had niet overdreven eigen risico daarna betaald,ik heb wat betaald maar redelijk.
Service is goed, je vragen worden altijd beantwoord en je krijgt altijd de gelegenheid om een keuze te maken met bepaalde regelingen.
Laat antwoord maar daar is netjes excuses voor aangeboden. Al met al prima ervaring :)